Новини
Інфраструктура

Підтоплені вулиці та переселення базару: як Хмельницький пережив грозу (ВІДЕО)

Під час сьогоднішньої грози, яка нарешті співпала з прогнозами синоптиків, хмельничани могли відчути всю гаму емоцій від того, що відбувалося навколо. Грім, блискавка, дощ, повітряна тривога, сирени, потопи – все це вмістилося приблизно в годину часу. А от наслідки “розгрібати” доведеться довше.

Традиційно після дощу хмельничани почали ділитися враженнями від побаченого та пережитого під час та після дощу з грозою.

Поки що невідомо, чи будуть фото та відео з вулиці Зарічанської, де наразі тривають роботи з встановлення закритих водостоків, через що частина вулиці перекрита. Поки що по цій вулиці хмельничани не відзвітували.

По решті вулиць – все, так би мовити, стандартно. На Соборній ливнівки не дуже впоралися з потоками води, через що автомобілі на деякий час перетворилися на водний транспорт та “розсікали”, підіймаючи хвилі. Щоправда, після закінчення зливи вода зійшла досить швидко.

Пішла під воду вулиця Вайсера, через що продавці городини та молочки, які “тусуються” за межами овочевого ринку, змушені були переселитися “на сушу”, змістившись вулицею трохи ближче до центру .

Там вони залишилися навіть після того, як дощ давно минув.

Показали хмельничани підтоплені двори…

і транспорт.

Не витримала такої кількості опадів і каналізаційна система. Та почала “повертати” воду назад, додавши трохи і від себе.

Дощ вже минув, а фекалії досі течуть. І це не дощова вода !!!! Вулиця Свободи, 13а, – прокоментували у соцмережах.

У “Хмельницькводоканалі” повідомили, що за вказаною адресою виїхала аварійна бригада.

На “хмельницький дощик” містяни реагують, як завжди, з гумором.

А от тим, хто у розпал грози змушений був залишити приміщення магазинів та адміністративних установ через оголошену повітряну тривогу, було не до сміху. Проте – такі правила.

Нагадаємо, незабаром під час повітряних тривог хмельничани будуть змушені виходити не лише з магазинів, супермакетів та інших громадських приміщень, а й з транспорту. Відповідний наказ має підписати начальник Хмельницької ОВА.

Також суттєво підтопило речовий ринок.

Відео зі спільноти Хмельницький LIVE, сторінки Департаменту інфраструктури міста Хмельницького, телеграм-каналу Суспільне Хмельницький

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook