Новини
Інфраструктура

У Хмельницькому розширять перелік “вулиць без білбордів”

Вкотре у міській раді обіцяють, що з вулиць Хмельницького зникнуть габаритні рекламні конструкції, а перелік вулиць, вільних від білбордів поступово розширюватиметься. Відповідне рішення прийняли на засіданні виконавчого комітету.

На думку владців, габаритних рекламних конструкцій у місті більш ніж достатньо. При тому, що бажаючих їх таки встановити в Хмельницькому все ще чимало. Проте, влада обіцяла – влада робить.

За останні два роки нових дозволів на встановлення білбордів у місті практично не видавалося. І надалі управління архітектури видавати їх не буде,написав на своїй сторінці у Фейсбук заступник Хмельницького міського голови Микола Ваврищук.

Щоправда, у місті можна помітити “міграцію” рекламних площ, які переносять з одно місця на інше.

Наразі центр міста від габаритної реклами звільнений, зазначив заступник міського голови та додав, що надалі перелік “вулиць без бордів” буде розширюватися.

Попри те, що війна практично зупинила розвиток рекламного бізнесу, у Хмельницькому надалі працюватимуть над тим, аби замінювати старі рекламні конструкції на сучасні. Як повідомив заступник міського голови, частина рекламників таке рішення підтримує, адже “велика кількість площин не сприяє якості реклами”.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook