Новини
Кримінал

У Хмельницькому затримали чоловіка, який пограбував кафе

Погрожуючи ножем, 63-річний хмельничанин змусив працівницю кафе дістати гроші з каси та віддати йому. Після чого з місця злочину втік. Проте недалеко. Правоохоронцям вдалося оперативно розшукати його. Наразі грабіжник перебуває у СІЗО.

Розбійний напад на один із закладів громадського харчування на вулиці Грушевського в обласному центрі стався вчора, 15 серпня. Як повідомили у Хмельницькому районному управлінні поліції, відвідувач кафе вимагав гроші у персоналу, а коли отримав відмову, почав погрожувати ножем. Забравши гроші, які йому віддала налякана працівниця, грабіжник залишив приміщення, а в заклад викликали поліцію.

Зловмисника правоохоронці виявили в одному з під’їздів сусіднього будинку. Хмельничанина затримали та помістили в ізолятор тимчасового тримання.

За фактом розбою, вчиненого в умовах воєнного стану, розпочали досудове розслідування. За скоєне зловмиснику загрожує від 8 до 15 років ув’язнення з конфіскацією.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook