Новини
Інфраструктура

В “Електротрансі” відреагували на відео з підтопленим у зливу тролейбусом у Хмельницькому

У комунальному підприємстві відео, відзняте під час зливи у Хмельницькому, назвали провокативним, його автора – дешевим пранкером, а власників спільноти, в якій відео поширили, попросили показати, яку користь, крім критики, вона приносить місту.

Злива, яка завдала хмельничанам чимало збитків, давно минула, після неї пройшло ще декілька, проте пристрасті за тією, першою, не вщухають. Нагадаємо, у вівторок в середині дня у Хмельницькому гриміло, блискало, а з неба лилися потоки води, що закінчилися, вже традиційно, підтопленнями та іншими негараздами в місті.

Як завжди, після того, як дощ ущух, хмельничани почали викладати у соцмережах відеозаписи його наслідків. Здебільшого ділилися зйомками підтоплених вулиць, проте було серед інших і відео з маршрутки та тролейбуса, який нібито також підтопило.

Щодо відео з маршрутки питань не виникає – там було добре видно, як зі стелі капає вода.

Щодо тролейбуса – у відео показали лише мокре сидіння та краплі води, а от саме джерело протікання – ні. Судячи з картинки, тролейбус новий, тож хмельничани, які люблять критикувати громадський транспорт, природньо, не змогли пройти повз та накидали під відео понад півтори сотні коментарів, в тому числі й образливих – як на адресу комунального підприємства, так і, під гарячу руку, на опонентів у дискусії.

У КП “Електротранс” на поширене відео відреагували так:

Отож про дешевий піар людей, які не знають, як себе реалізувати у Хмельницькому. І чомусь вирішили, що у тролейбусах можна робити різні провокації… Недолуге відео, саме так, низькопробне… відео, яке міг знімати дешевий пранкер… відкрити вікно у тролейбусі і спеціально не закривати, знімати частину вікна, де цього не видно… псувати місця для сидіння, коли тролейбуси переповнені пасажирами… Не реагувати на зауваження… єхидно усміхатись на прохання закрити вікно🧐 Пам’ятайте, все до якогось моменту… У час війни дешевих сенсацій можуть хотіти лише колаборанти. P.s. #Хмельницький_Live, себе презентуйте, яку користь місту приносите окрім кидання бруду у всіх.

Про те, що вікно під час зйомки було не закрите, написала також у коментарях до цього відео хмельничанка, яка була в цей час у салоні та бачила, як все відбувалося, на власні очі:

Я їхала в цьому тролейбусі!! Знімали на зупинці “Юність”! Вікно було не закрите! Підлітки зняли на відео і закинули сюди! Чи ви хочете, щоб водій вам відкривав та закривав вікна!!! ???

Нагадаємо, на наслідки недбалості хмельничан, які викидають у каналізацію різний непотріб, через що вона забивається та фонтанує брудною водою після дощу, відреагували у Хмельницькводоканалі. Також після зливи містяни відзняли на відео пригоди водія-початківця в учбовому автомобілі, який намагався подолати величезну калюжу на дорозі.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook