Новини
Кримінал

У Кам’янці-Подільському “на гарячому” піймали злодія, який обікрав храм

Поцуплене з храмової споруди у Кам’янці-Подільському зловмисник планував винести у два прийоми. Проте реалізувати встиг лише частину плану. Коли ж повернувся за рештою вкраденого – потрапив у руки правоохоронців.

Днями в один із храмів Кам’янця викликали поліцію, повідомивши, що невідома особа проникла в приміщення та викрала мікрохвильову піч. На місці події поліцейські виявили рюкзак, наповнений продуктами. Як запідозрили правоохоронці, наплічник залишив злодій, тож швидше за все він мав повернутися на місце злочину, аби забрати решту вкраденого. Крадій дійсно повернувся, і поліцейські впізнали в ньому старого знайомого, адміністративне порушення за участі якого вони документували незадовго до цього.

48-річний чоловік у скоєному зізнався. За фактом крадіжки, вчиненої в умовах воєнного стану відкрите кримінальне провадження, досудове розслідування триває, повідомили у Кам’янець-Подільському РУП.

Нагадаємо, днями у Хмельницькому правоохоронці оперативно затримали чоловіка, який, погрожуючи ножем персоналу, пограбував кав’ярню на 100 гривень.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook