Новини
Інфраструктура

Півтора десятка вулиць ремонтують у Хмельницькому

Скориставшись тим, що дощі нарешті відступили від Хмельницького, комунальники взялися активно латати, ремонтувати та готуватися до ремонту на низці вулиць в обласному центрі. Крім того, виконують інші заплановані роботи, зокрема, продовжують влаштовувати систему водовідведення у середмісті.

Прозвітували про роботи, які відновили після того, як “вийшло сонечко”, у Департаменті інфраструктури міста Хмельницького.

Підготовчі роботи з поточного ремонту дорожнього покриття виконують на вулицях Зарічанській (від будинку №7 до вул. Свободи) та Інститутській. Також укріплюють узбіччя біля НВК №2 на вулиці Франка.

На вулиці Лісовогринівецькій розпочали ремонт щебеневого покриття.

Підготовчі роботи з поточного ремонту доріжок та тротуарів проводять на вулиці Мазепи (від провулка Зарічанського до будинку №20/2), та між будинками №№76/5 та 76/7 на проспекті Миру.

Підготовчі роботи з поточного ремонту тротуару почали на вулиці П. Мирного (в районі перетину вулиць Кармелюка – Січових стрільців).

Струменевим методом ремонтують вулиці Петлюри, Вокзальну, Пілотську, Озерну.

Триває ремонт деформаційних швів на мосту на вулиці Трудовій.

Капітальний ремонт триває на провулку Петлюри.

На вулиці Зарічанській продовжують встановлювати нову систему водовідведення. Нагадаємо, роботи тут планують завершити до кінця серпня.

Також працюють хмельницькі комунальники над облаштуванням посадкових майданчиків на вулиці Прибузькій. Тут, нагадаємо, віднедавна курсує новий автобусний маршрут №5. Всього автобусних зупинок на шляху його руху планують встановити дев’ять.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook