Новини
Погода

Прогноз на 20 серпня: теплу суху погоду обіцяють мешканцям Хмельниччини

Вихідні на Хмельниччині, як і обіцяли синоптики, минуть без опадів, з гарячим повітрям та легкою хмарністю. Саме час потішитися літнім теплом та провести трохи часу на природі, не порушуючи правил та дбаючи про здоров’я.

До речі, можна вирушити на «тихе полювання», сезон якого вже стартував на Хмельниччині. Лісівники, до прикладу, вже збирають білі гриби, сушать їх та реалізують через лісовий магазин. А ті, хто любить сам поблукати лісом з кошиком, можуть якраз і скористатися гарною погодою. Проте не забувайте: в ліс можна – тільки пішки або не велосипеді.

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології протягом дня у суботу, 20 серпня, на Хмельниччині – мінлива хмарність, без опадів. Вітер північно-східний 5-10 м/с. Температура повітря: вночі 14-19° тепла, вдень 24-29° тепла.

У Хмельницькому ясна погода очікується вранці та ввечері, а вдень небо можуть затягнути хмари, проте ненадовго. Без опадів. Температура повітря вранці +20, вдень +25, ввечері +21.

Вранці у Кам’янці-Подільському небо буде ясним, а вдень вкриється хмарами, які не зникатимуть до завершення дня. Без опадів. Температура повітря вранці +20, вдень +26, ввечері +24.

Ясна погода буде триматися у Шепетівці впевнено, вдень можлива недовга хмарність. Без опадів. Температура повітря вранці +20, вдень +27, увечері +23.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook