Новини
Погода

Погода на 21 серпня: на Хмельниччині – мінлива хмарність, без опадів

Осінь все ближче, ночі стають дедалі холоднішими, а вдень температура повітря все ще тримається близько до позначки у 30 градусів. Погода у неділю, за прогнозами синоптиків, буде спокійна, без вітру та суттєвих опадів.

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології протягом дня у неділю, 21 серпня, на Хмельниччині – мінлива хмарність, без істотних опадів. Вітер східний 5-10 м/с. Температура повітря: вночі 13-18° тепла, вдень 23-28° тепла.

Небо, ясне у Хмельницькому вранці, затягнеться хмарами у середині дня та погода буде похмурою до самого вечора. Без опадів. Температура повітря вранці +19, вдень +24, ввечері +21.

Безхмарний у Кам’янці-Подільському буде ранок, вдень небо вкриється хмарами, які протримаються до вечора. Без опадів. Температура повітря вранці +20, вдень +26, ввечері +23.

Вранці небо у Шепетівці затягнеться хмарами, які так і не зникатимуть до кінця дня. Без опадів. Температура повітря вранці +19, вдень +24, увечері +22.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook