Новини
Освіта

Ще одна випускниця з Хмельниччини має 600 балів за результатами мультипредметного тесту

Черговим здобутком за результатами мультипредметного тестування поділилися у громаді Хмельницького району, де випускниця пройшла тестування без помилок та отримала по 200 балів з усіх трьох предметів.

Нагадаємо, це вже другий абсолютний рекордний результат завершення навчання, яким можуть похвалитися випускники шкіл Хмельниччини. Перший 600-бальник також – з Хмельницького району.

У нас знову є здобутки. Попри напружену ситуацію в країні – дистанційне навчання, війну, страх невідомості, випускниця Солобковецького ЗЗСО І-ІІІ ступенів Анастасія Бабій безпомилково виконала усі завдання з національного мультипредметного тесту та отримала максимальні 600 балів,написали на сторінці Солобковецької тергромади.

Нагадаємо, цього року під час мультипредметного тесту випускники демонстрували свої знання з таких предметів, як українська мова, історія України та математика. Чималий внесок у підготовку школярів до підсумкового заліку вклали їхні вчителі. Тож викладачам, які допомогли Анастасії підготуватися та вдало скласти тести, а також батькам у громаді подякували також:

Висловлюємо слова подяки вчителям предметникам, які навчали та надихали на перемогу: Світлані Савіцькій, класному керівнику випускного 11 класу, вчительці української мови та літератури; Оксані Черняк – вчительці історії; Василю Верстюку – вчителю математики. Дякуємо батькам за талановиту донечку.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook