Новини
Суспільство

Гроші та підозрілі речовини намагалися передати ув’язненим Хмельницького СІЗО

Мешканці Хмельниччини продовжують свої спроби обманути пильних правоохоронців та передати ув’язненим, які утримуються за стінами слідчого ізолятора, заборонені предмети. Про три такі випадки, коли в СІЗО передавали посилки з “сюрпризами”, розповіли на сторінці установи у соцмережах.

Так, хмельничанин намагався передати одному з ув’язнених три згортки з білою речовиною невідомого походження, заховавши їх у кімнатні капці. З цього приводу викликали слідчо-оперативну групу Хмельницького РУП. Згортки вилучили працівники поліції для внесення відомостей до ЄРДР та проведення експертизи в НДЕКЦ МВС України.

Хмельничанка намагалася передати одному з ув’язнених у СІЗО три згортки з подрібненою речовиною рослинного походження зеленого кольору, сховавши їх у кондитерські рулети заводського виготовлення.

З міста Ізяслав у Хмельницьке СІЗО намагалися передати тисячу гривень, сховавши їх у кишені куртки. Дві купюри по 500 гривень виявили та вилучили працівники державної установи під час огляду посилки.

У перших двох випадках згортки з підозрілими речовинами вилучили працівники поліції для вирішення питання про внесення відомостей до ЄРДР та проведення експертизи в НДЕКЦ МВС України. За фактом передачі грошей працівники слідчого ізолятора здійснили оформлення матеріалів для подальшого направлення їх до суду за ознаками вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 188 КУпАП.

За інформацією ДУ “Хмельницький слідчий ізолятор”

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook