Новини
Суспільство

Ще одна поліцейська родина утворилася на Хмельниччині

У селищі Стара Синява, що на Хмельниччині, з’явилася ще одна поліцейська родина — пара правоохоронців зареєструвала шлюб. Поєднали свої долі місцевий дільничий та поліцейська зі сходу України.

Про нову родину правоохоронців розповіли у поліції Хмельницької області. Зоя – поліцейська з Харківської області. Вона до останнього не полишала рідне місто, але врешті була вимушена евакуюватися, турбуючись про життя і здоров’я своїх дітей, яких виховувала сама.

Жінку відрядили на Хмельниччину, де вона почала працювати в одному з місцевих відділень поліцейської діяльності. Саме там і познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком.

Сергій – дільничний офіцер поліції. Привітна харків’янка одразу привернула його увагу, тож допомагав усім, чим міг, розуміючи, наскільки важко жінці з дітьми адаптуватися на новому місці. Тим більше, що виїжджати з рідного дому доводилося в екстремальних умовах.

Відтепер наші поліцейські, які пліч-о-пліч стоять на захисті безпеки громадян, не просто колеги по службі, а ще й нова українська сім’я. Вітаємо новоспечену родину і бажаємо миру та процвітання!привітали нову родину у правоохоронців.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook