Новини
Погода

Погода на 24 серпня: небо над Хмельниччиною буде хмаритися

Святковий день – День незалежності України – на Хмельниччині мине під дещо хмарним небом, проте суттєвих опадів на завтра не обіцяють. Тож можна буде використати день для відпочинку на свіжому повітрі. Щоправда, масових скупчень людей краще уникати.

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології протягом дня у середу, 24 серпня, на Хмельниччині – мінлива хмарність, без істотних опадів. Вітер східний 5-10 м/с. Температура повітря: вночі 13-18° тепла, вдень 27-32° тепла.

Ранок та вечір у Хмельницькому будуть ясними, вдень очікується хмарність. Без опадів. Температура повітря вранці +21, вдень +32, ввечері +23.

У Кам’янці-Подільському з ранку та до самого вечора небо буде ясним. Без опадів. Температура повітря вранці +22, вдень +31, ввечері +25.

З ранку до самого вечора у Шепетівці небо буде вкрите хмарами. Без опадів. Температура повітря вранці +21, вдень +31, увечері +25.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook