Новини
Суспільство

Аграрії Хмельниччини створили на полях символи України до Дня незалежності (ВІДЕО)

Аграрії Хмельниччини зустрічають День Незалежності рекордними врожаями та намагаються не відставати від перемог ЗСУ. До свята хлібороби області на трьох полях різних районів виготовили величезні патріотичні інсталяції: практично кожна – розміром у гектар. Так прикрасили уже зібрані від збіжжя поля.

Аграрії Хмельниччини, тримаючи першість у врожайності зернових на продовольчому фронті, вирішили виявити і рекордний патріотизм. Фактично на фініші жнивної компанії на своїх полях зобразили незламні символи соборності і державності. Геральдичний знак вкотре доводить усьому світові, що українці – спадкоємці тисячолітньої слави великого і непереможного народу.

Аграрій Володимир Турчинець: Це є символ, який говорить про те, що ми не боїмося нашого ворога, що ми любимо нашу країну. Ми зробили цей тризуб, щоб всі люди побачили, що ми також не пасемо задніх і готові віддати своє життя для того, щоб здобути перемогу.

Величезний тризуб – малий герб України – видно, напевно, не лише з неба, й з космосу. Одразу на полях двох аграрних компаній виорали стильні національні знаки.

Сергій Зозуля: Герб – це наш крик, крик аграрної душі, щоб його побачили з неба. Щоб побачили, що ми з нашими воїнами в одній обоймі йдемо до спільної перемоги.

Ще на один гектар розкинулася уже святкова вітальна композиція. До створення мапи України із патріотичним написом місцевих хліборобів з блакитними парасольками долучилися близько 200 аграріїв. Таку рекордну карту рідної держави присвятили бійцям Збройних сил України та кожному, хто творить перемогу України над загарбниками у День незалежності.

Приєднався до вітань громади у цей святковий день і начальник Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Гамалій.

Як виглядають поля, прикрашені масштабними символами України, дивіться у відео каналу Перший Подільський.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook