Новини
Погода

Погода на 25 серпня: тепла погода обіцяє багато грибів на Хмельниччині

Прогнози синоптиків продовжують тішити тих, хто любить суху спекотну погоду. На завтра у Хмельницькій області – вже звичні 30 градусів тепла. Буде трохи хмарно, проте опадів не обіцяють. Так само як і сильного вітру.

За народними прикметами, якщо цей день дощовий – бабине літо коротким буде, а якщо погода тепла і ясна – слід чекати хорошого врожаю білих грибів. Лісівники Хмельниччини, які мають намір зібрати цього року тонну білих грибів, будуть такій погоді щасливі.

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології протягом дня у четвер, 25 серпня, на Хмельниччині – мінлива хмарність, без опадів. Вітер північно-східний 5-10 м/с. Температура повітря: вночі 14-19° тепла, вдень 27-32° тепла.

У Хмельницькому хмар на небі спостерігатися не буде, день обіцяє бути ясним. Без опадів. Температура повітря вранці +21, вдень +30, ввечері +23.

Ранок у Кам’янці-Подільському буде безхмарним, і до кінця дня небо лишатиметься ясним. Без опадів. Температура повітря вранці +21, вдень +31, ввечері +25.

У Шепетівці небо буде ясним до самого завершення дня. Без опадів. Температура повітря вранці +20, вдень +30, увечері +24.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook