Новини
Суспільство

Фото з місця “прильотів” на Хмельниччину показав начальник ОВА (ФОТО)

Фото з місця влучання ворожих ракет показав у соцмережах начальник Хмельницької ОВА Сергій Гамалій, який сьогодні зранку повідомив додаткову інформацію щодо наслідків вчорашнього обстрілу. На місці події працюють правоохоронці, які фіксують завдані збитки. А у владі Шепетівки внесли корективи у графіки руху місцевого громадського транспорту під час повітряних тривог.

Нагадаємо, вчора увечері під час повітряної тривоги два “прильоти” зафіксували у Шепетівці. Внаслідок обстрілу постраждало підприємство критичної інфраструктури, а також низка житлових будинків, в тому числі багатоповерхових, розташованих неподалік місця влучання ворожих ракет.

Фото “після наших вчорашніх прильотів” показав у своєму телеграм-каналі начальник Хмельницької ОВА Сергій Гамалій.

Також очільник області заспокоїв мешканців Хмельниччини, які можуть чути сьогодні підозрілі звуки на території громади, зазначивши, що в області відбуваються навчання.

Фіксують наслідки ворожого обстрілу відучора у Шепетівці комісія ТЕБ та НС та місцеві правоохоронці. Як повідомили у поліції Хмельницької області, пошкоджень внаслідок ракетного удару зазнали приміщення підприємств, багатоповерхові будинки, загальноосвітня школа, приватні гаражі та автівки.

Також після надзвичайної події, яка сталася вчора у місті, у владі прийняли рішення внести корективи у правила руху громадського транспорту. Про це повідомив міський голова Віталій Бузиль. Надалі під час повітряних тривог громадський транспорт у місті зупинятиметься, а пасажири мають переходити в укриття. Нагадаємо, такі правила мають запровадити на всій території області – про це повідомляв нещодавно начальник Хмельницької ОВА. Відповідний наказ поки що не підписано, але у Шепетівці таке рішення прийняли на місцевому рівні.

У разі частих повторюваних тривог, буде прийнято рішення про тимчасове припинення руху автобусів містом,зазначив міський голова Шепетівки.

Також на сторінці міської ради Шепетівки оприлюднили алгоритм дій для тих мешканців міста, чия оселя (багатоповерхівка чи приватний будинок) постраждала внаслідок надзвичайної ситуації 24 серпня 2022 року.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook