Новини
Суспільство

Мешканцям Хмельниччини пропонують долучитися до опитування на тему «Безпека та довіра»

Харківський національний університет внутрішніх справ, частина факультетів якого віднедавна дислокується на Хмельниччині, проводить щорічне моніторингове дослідження з метою вивчення безпекової ситуації на території області та рівня довіри до правоохоронних органів.

Університет запрошує хмельничан та мешканців області долучитися до соціологічного опитування «Безпека та довіра», яке допоможе вдосконалити безпекове середовище на Хмельниччині.

Це дослідження проводиться з метою покращення якості правоохоронних послуг та визначення проблем безпеки у районах вашого мешкання.

За результатами опитування будуть встановлені пріоритетні напрями забезпечення публічної безпеки і порядку на поточний рік та оцінено ефективність роботи правоохоронних органів минулого року, повідомили у поліції Хмельницької області.

Пройти опитування можна на комп’ютері, планшеті або смартфоні за посиланнями (натисніть, введіть або скопіюйте посилання у адресному рядку браузера): survey.univd.edu.ua/index.php/448549

Ви можете також пройти опитування через наведений QR код з будь-якого мобільного пристрою.

Відповіді на запитання займуть у вас 10-15 хвилин. За необхідності ви можете перервати заповнення анкети та продовжити її заповнювати у вільний час. Для цього натисніть «Продовжити пізніше» у правому верхньому кутку екрана, а для повернення натисніть «Завантажити незавершене опитування» у тому ж місці.

Опитування – анонімне. Результати обчислюватимуться в узагальненому вигляді з групуванням по районах міста та області.

Це щорічне моніторингове дослідження проводиться з 2013 року Харківським національним університетом внутрішніх справ. Від початку війни дослідження поширено на територію інших областей. Дослідження проводиться спільно з Головним управлінням Національної поліції та обласною державною адміністрацією вашої області за підтримки Соціологічної асоціації України та Консультативної місії Європейського Союзу.

Якщо у вас виникнуть запитання, можете звернутись до виконавців за адресою: ndl@univd.edu.ua

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook