Новини
Кам'янець-Подільська міська

У Кам’янці правоохоронці допомогли знайти притулок жінці з трьома дітьми

Після сімейного конфлікту жінка, забравши дітей, пішла з ними до одного з парків Кам’янця-Подільського. Там би, напевно, і ночували всі четверо, якби не правоохоронці, які оперативно допомогли знайти їм прихисток.

Як повідомили у Кам’янець-Подільському РУП, матір та трьох її дітей помітили правоохоронці в парку близько опівночі під час патрулювання. За словами жінки, від чоловіка вона пішла після сімейного конфлікту, при тому, що ночувати їм з дітьми не було де.

Правоохоронці зв’язалися з комендантом одного з гуртожитків, і ніч родина провела у теплі. Дорогою до місця ночівлі поліцейські також купили дітям поїсти, аби ті не було голодними.

Чоловік же, повідомляють у правоохоронців, про зникнення дружини та дітей у поліцію не повідомив. Наразі правоохоронці з’ясовують обставини конфлікту, аби прийняти щодо нього законне рішення.

Якщо ви стали жертвою домашнього насилля, не зволікайте, не затягуйте проблему та не соромтесь, а обов’язково телефонуйте негайно до поліції, і ми вам допоможемо!наголошують у правоохоронців.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook