Новини
Увага!

Через аварію на залізниці львівський поїзд не може проїхати через Хмельницький (ОНОВЛЕНО)

Про аварійну ситуацію, яка сталася дільниці “Підволочиськ – Максимівка”, повідомили в Укрзалізниці. Пасажирам, які очікують поїзд на Львів, у Хмельницькому розповіли алгоритм дій, завдяки якому вони можуть дістатися місця призначення.

Сходження вантажних вагонів на дільниці Львівської залізниці призвело до зміни маршруту і, відповідно, затримки низки поїздів. Один з них – №120 “Львів – Запоріжжя” о 18.14 мав прибути до Хмельницького. Інший – №55 “Київ – Ясіня“, за графіком мав прибути у Хмельницький о 20.29.

Якщо ви очікуєте свого рейсу, уважно слухайте оголошення диктора: ми вже організовуємо додаткові електрички на ділянці Тернопіль-Красне та рейкобуси Pesa з Хмельницького до Шепетівки, – повідомили в Укрзалізниці.

Деякі вечірні поїзди прямуватимуть маршрутом через “Бердичів – Шепетівку – Здолбунів” та затримаються в дорозі, додали у товаристві.

ДОПОВНЕНО: В Укрзалізниці оновили перелік поїздів, що прямуватимуть із затримкою орієнтовно 4-5 годин через відновлення колії поблизу Тернополя:

№706 Пшемисль — Київ;
№120 Львів — Запоріжжя;
№258/260 Івано-Франківськ — Чернігів, Суми;
№26/236 Ворохта, Чернівці — Одеса;
№58/60 Чоп, Ворохта — Київ;
№12 Львів — Одеса;
№82 Ужгород — Київ;
№50 Трускавець — Київ:
№36/38 Пшемисль, Ужгород — Одеса;
№56 Ясіня — Київ;
№715 Пшемисль — Київ.

А також такі рейси зворотних напрямків:
№55 Київ — Ясіня;
№705 Київ — Пшемисль;
№26/236 Одеса — Ворохта, Чернівці;
№81 Київ — Ужгород;
№36/38 Одеса — Пшемисль, Ужгород;
№57/59 Київ — Ворохта, Чоп;
№49 Київ — Трускавець;
№12 Одеса — Львів;
№41 Дніпро — Львів;
№120 Запоріжжя — Львів;
№21 Харків — Львів;
№86 Запоріжжя — Львів.

ОНОВЛЕНО: Станом на 00:30 годину 29 серпня, за інформацією Укрзалізниці, відновлювальні роботи поблизу Тернополя тривають, перелік та час затримки поїздів оновлюється за посиланням.

Працюють шатли між Козятином, Вінницею та Хмельницьким, Шепетівкою та Хмельницьким, а по Тернополю всіх, хто зараз на станції, забирає на борт поїзд 58/60. Тих, хто прибуде на станцію пізніше (пасажири з рейсів 82 та 50), забере о 02:00 поїзд 56 у напрямку столиці, – повідомили в Укрзалізниці.

Пасажирів просять попереджати провідників про подальші пересадки.

Ми своєю чергою тримаємо зв’язок з польськими та чеськими перевізниками: зробимо все, щоб стиковки відбулися, – пишуть у телеграм-каналі Укрзалізниці.

Також у повідомленні зазначено: якщо пасажири скасували поїздку, повернення 100% коштів за невикористані квитки можливе безпосередньо у касі вокзалу.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook