Новини
Кримінал

У Хмельницькому по гарячих слідах затримали підозрюваного у вбивстві

Тіло безхатька з численними травмами виявила перехожа біля автомийки. Правоохоронці оперативно встановили особу підозрюваного у вбивстві 51-річного чоловіка і затримали його. Попередньо, конфлікт між чоловіками стався через гроші. За умисне вбивство хмельничанину загрожує до 15 років ув’язнення або ж довічне.

Як повідомили у поліції Хмельниччини, тіло чоловіка виявили на вулиці Прибузькій. На голові загиблого були сліди числених ушкоджень. На місце події викликали правоохоронців та медиків.

Особу чоловіка правоохоронцям вдалося встановити. Завдяки опитаним свідкам та переглянутим записам камер відеоспостереження поліцейські змогли вирахувати і підозрюваного – ним виявився 38-річний безхатько. Його затримали наступного дня.

Попередньо встановлено, що чоловіки посварилися через гроші, які не могли поділити, під час розпивання спиртних напоїв. Тож молодший побив старшого дерев’яною палицею, а потім пішов, залишивши його напризволяще.

Щодо затриманого хмельничанина, то, як зазначають у поліції, раніше він вже відбував покарання за аналогічний злочин.

Слідство триває. Підозрюваного взято під варту.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook