Новини
Суспільство

Талановиті діти Хмельниччини повернулися з «французьких» канікул

35 школярів з Хмельницької області повернулися з поїздки до Франції. Відрядили туди три тижні тому талановитих та обдарованих діти – переможців міжнародних, всеукраїнських, обласних олімпіад, конкурсів, фестивалів та змагань.

На згадку про відпочинок за кордоном у дітей залишилися лише позитивні враження. Принаймні, так вони розповіли журналістам каналу Перший Подільський, які зустрічали їх на хмельницькому майдані:

Було цікаво. Ми займалися як спортом, так і навчальними активностями.

Ми займалися різноманітними активностями. Це були полювання на крабів, серфінг, плавання в морі.

Найбільше запам’яталися скелелазіння, канатна дорога, басейн і поход в гори.

Протягом трьох тижнів, поки тривала подорож, діти відпочивали, паралельно опановуючи нові знання. З французькими однолітками спілкувалися англійською. Тому добре підтягнули іноземну мову.

Нагадаємо, подорож для дітей Хмельниччини до Франції вдалося організувати завдяки співпраці обласної військової адміністрації з французькими партнерами.

Я думаю, ми будемо це продовжувати з нашими французькими партнерами. Зараз будемо формувати ще одну, наступну групу. І будемо користуватися можливістю, щоб наші діти мали змогу побачитися світ, – прокоментував начальник Хмельницької ОВА Сергій Гамалій.

Відео: Перший Подільський

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook