Новини
Кримінал

Крадієві електродвигунів з Кам’янеччини оголосили про підозру

Протягом майже двох місяців експерти вивчали речові докази за фактом крадіжки електродвигунів на одному з підприємств Кам’янеччини. У причетності до крадіжки підозрюють охоронця цього підприємства. Після отримання результатів експертизи та оцінки наявних доказів чоловікові оголосили про підозру у крадіжці, вчиненій в умовах воєнного стану.

Нагадаємо, зафіксували крадіжку на підприємстві на початку липня. Як повідомляли тоді поліцейські, у причетності до злочину запідозрили охоронця, який ретельно готувався до його скоєння. Так, він подбав про те, аби не потрапити у поле зору камери відеоспостереження, а викравши 42 електродвигуни, почепив на двері схожий замок, який опечатав схожою пломбою.

Проте, як зазначають у правоохоронців, камеру крадій відвернув недостатньо, і вона таки зафіксувала його злочинні дії. На підставі відеозапису чоловіка і затримали, а викрадені речі вилучили під час обшуку.

Досудове слідство триває.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook