Новини
Освіта

Юні програмісти з Хмельницького завоювали медалі на Міжнародній олімпіаді з інформатики

Про чергові здобутки талановитої хмельницької молоді на олімпіаді з інформатики розповів у соцмережах директор клубу “Алгоритм” Андрій Попик, опублікувавши “пост світла в темну добу”.

Мої учні з клубу АЛГОРИТМ, хмельничани Владислав Денисюк та Дарина Карпенко вибороли срібну та бронзову медаль на Міжнародній олімпіаді з інформатики IOI-2022, – найпрестижнішому світовому змаганні школярів з програмування, яка проходила цього року в Індонезії, – написав Андрій.

Владислав закінчив 11-й клас, Дарина – 10-й. Нагороди, які хмельничани вибороли на черговому змаганні програмістів, – не перші в їхніх колекціях. Обоє мають золоті та срібні нагороди на різних престижних міжнародних змаганнях.

Ви навіть не уявляєте, скільки ці діти вклали у свій розвиток. Це як зі спортсменами, нам здається, що він просто біжить чи стрибає, але ми не уявляємо скільки сил і поту було покладено для досягнення цих результатів. Росіяни своєю підступною війною проти України відібрали у мене можливість поїхати з учнями в Індонезію і розділити радість перемоги, але нічого, потерпимо, загарбники перегнояться, і будемо знову вільно їздити на змагання, і радіти дитячим перемогам!поділився емоціями Андрій Попик.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook