Новини
Погода

Погода на 3 вересня: на півдні Хмельниччини обіцяють сильний дощ

З початком осені прогнози синоптиків, напевно, знову стануть одноманітними. Якщо раніше майже щодня була спека, тепер потрібно готуватися до того, що почастішають прогнози з дощами. Щоправда, опади обіцяють лише на завтра, а далі знову очікується суха погода, проте морально до них варто починати готуватися.  

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології протягом дня у суботу, 3 вересня, на Хмельниччині – Хмарно, дощ, вночі в південній половині області значний дощ. Вітер східний 5-10 м/с. Температура повітря: вночі 7-12° тепла, вдень 13-18° тепла.

Хмарна погода протримається у Хмельницькому увесь день. Вночі йтиме сильний дощ, який до ранку повинен послабшати, а до середини дня і зовсім закінчитися. Температура повітря вранці +11, вдень +12, ввечері +11.

Протягом усього дня у Кам’янці-Подільському буде триматися хмарна погода. З самого ранку йтиме сильний дощ. Удень він може послабшати, проте до вечора знову набере силу. Температура повітря вранці +11, вдень +12, ввечері +11.

Хмарна погода протримається у Шепетівці увесь день. Без опадів. Температура повітря вранці +11, вдень +15, увечері +12.

Традиційно наприкінці робочого тижня прогноз погоди від каналу Наголос

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook