Новини
Інфраструктура

Міський голова Кам’янця попередив про заборону на збір коштів на облаштування укриттів у школах

З бюджету громади на облаштування укриттів у школах в Кам’янці-Подільському виділили майже три мільйони гривень. Відтак потреби збирати гроші немає, наголошує міський голова. Тим часом батьки школярів розповідають, що є нагальні потреби, на які вони таки змушені “скидатися”.

За словами міського голови Михайла Посітка, останнім часом до нього частіше почали звертатися мешканці громади з повідомленнями про те, що в деяких навчальних закладах керівники збирають гроші з батьків на ремонти укриттів.

Я нагадую, що з бюджету на таку потребу ми виділили 2,8 млн грн. Тому жодних зборів коштів не повинно бути! Про такі факти прошу повідомляти мене особисто. Будемо з’ясовувати кожну ситуацію,написав міський голова.

Кам’янчани ж у коментарях пишуть: є проблеми, які потребують нагального вирішення, і саме на них вони збирають гроші:

Чому біотуалети в укриттях шкіл без дверей? Тому збирають з батьків на двері для туалетів. Як дитина може піти в туалет, якщо на неї дивляться всі, хто в укриті? Ну, так там шторка якась. Це що???

Читайте також: Земля і парти: укриття для однієї зі шкіл Хмельниччини показали у соцмережах

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook