Новини
Інфраструктура

У Нетішині під час ремонту тротуару комунальники врахували маршрути руху пішоходів (ФОТО)

Комунальники Нетішина завершили поточний ремонт відрізка проїжджої частини дороги та тротуару на провулку Миру. Викладаючи бруківку, працівники комунального підприємства врахували, як рухаються пішоходи, “зрізаючи” шлях, і виклали додаткову навскісну доріжку, аби людям було зручніше ходити.

Про завершення ремонтних робіт розказали та показали результати на сторінці виконавчого комітету міської ради. У повідомленні зазначили, що працівники КП “Благоустрій” зробили це власними силами. Зокрема, забетонували 426 кв. м. та облаштували 185 кв. м. бруківки між дитсадком №8 та ліцеєм №3.

За словами директора комунального підприємства Віктора Кондрацького, під час проведення поточного ремонту розширено проїжджу частину дороги на 2 метри (з 4 до 6), оновлено бетонний тротуар зі сторони ліцею. А зі сторони дитсадка №8 облаштовано тротуар бруківкою.

Приємно побачити на фото, що комунальники під час ремонту врахували звичку пішоходів трохи “зрізати” шлях і також на одній ділянці газону поклали бруківку, зробивши додаткову навскісну доріжку. Тож тепер нетішинцям не доведеться ходити по болоту в сезон дощів.

Просимо звернути увагу водіїв: на пров. Миру встановлено знаки «Зупинка заборонена» – водіям заборонено припарковувати свій автотранспорт обабіч проїжджої частини дороги (загальна протяжність 370 м),наголосили у повідомленні.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook