Новини
Нетішинська міська

Колективу поліції Нетішина представили нового керівника

Очолить поліцейський відділок у Нетішині капітан поліції Роман Томчишин, який до цього керував одним з поліцейських відділків у Кам’янці-Подільському.

Про кадрові зміни повідомили у Шепетівському районному управлінні поліції. Наказ про призначення нового керівника нетішинським правоохоронцям підписав начальник Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області.

Відповідно до документа, капітана поліції Романа Томчишина призначено начальником ВПД №1 Шепетівського районного управління поліції. До цього він очолював відділ поліцейської діяльності №2 Кам’янець-Подільського районного управління поліції.

Представив нового керівника поліції Нетішина сьогодні, 5 вересня, в. о. начальника Шепетівського РУП Володимир Рой. На зустрічі з особовим складом були присутні Генеральний директор ВП ХАЕС Андрій Козюра, очільник Нетішинського міського суду Роман Стасюк, заступник міського голови Іван Романюк, прокурор Роман Семенюк.

Сьогодні перед поліцією стоять серйозні завдання і виклики. Я до них готовий і, сподіваюсь, разом з вами ми досягнемо гарних результатів роботи, – зазначив новопризначений керівник Роман Томчишин.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook