Новини
Погода

На Хмельниччині через заморозки оголосили І рівень небезпечності

Не зовсім очікувано для початку вересня синоптики прогнозують заморозки на поверхні грунту протягом трьох ночей поспіль. Через це на Хмельниччині загалом та в обласному центрі зокрема оголосили І (жовтий) рівень небезпечності.

Повідомлення про заморозки, які очікуються у Хмельницькій області, розмістили на сторінці обласного центру з гідрометеорології. В інформації зазначено, що з 6 по 8 вересня температура повітря може опускатися вночі до 5 градусів.

За інформацією сайту sinoptik.ua температура повітря може опуститися до 1 градуса морозу.

Щодо прогнозів на завтра, 6 вересня, для районних та обласного центру, то синоптики обіцяють таке.

Вдень у Хмельницькому на небі з’являться хмари, які ввечері повинні розсіятися. Без опадів. Температура повітря вранці +10, вдень +17, ввечері +11.

Небо, ясне у Кам’янці-Подільському вранці, затягнеться хмарами у середині дня та погода буде похмурою до самого вечора. Без опадів. Температура повітря вранці +11, вдень +18, ввечері +14.

Протягом усього дня у Шепетівці буде триматися хмарна погода. Без опадів. Температура повітря вранці +9, вдень +15, ввечері +10.

Загальний прогноз для області, за даними Хмельницького ЦГМ, такий: мінлива хмарність, без опадів. Вітер північний 5-10 м/с. Температура повітря: вночі 3-8° тепла, вдень 14-19° тепла.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook