Новини
Суспільство

Рятувальники Хмельниччини проходять навчання у Польщі (ВІДЕО)

Протягом 10 днів десятеро співробітників ДСНС у Хмельницькій області на чолі з начальником управління реагування на надзвичайні ситуації беруть участь у тренінг-проєкті у польському місті Краків.

Мета тренінгу – підвищити ефективність реагування українських рятувальних служб на кризові ситуації. З надзвичайниками з усієї України польські колеги ділитимуться знаннями з медичного порятунку, висотних рятувальних робіт, наданні допомоги під час різних видів травмувань тощо.

У перший день відбулося відкриття тренінгу та знайомство учасників, а вже сьогодні – до плідної співпраці, як кажуть: важко в навчанні – легко в бою. Впродовж дня засвоюють знання з домедичного рятування, надають серцево-легеневу реанімацію умовному постраждалому, оглядаю його та транспортують до «швидкої»,повідомили у пресслужбі ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

У наступні дні українські рятувальники мають отримати знання, які застосовуватимуть у жорстоких українських реаліях. Адже щоденно наші герої без зброї ліквідовують наслідки завалів будівель, що спричинені ракетними ударами російського ворога.

Відео: ГУ ДСНС Хмельниччини

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook