Новини
Інфраструктура

У “Хмельницькводоканалі” підбили підсумки конкурсу слоганів для футболок

Майже два місяці у “Хмельницькводоканалі” проводили підготовчу роботу до реалізації ідеї, яка виникла під час одного з семінарів. У Чернівцях в одного з колег хмельничани побачили футболку з написом “Води нема, але ви тримайтесь“ і захотіли й собі зробити щось подібне, але з іншим написом.

На допомогу у “Хмельницькводоканалі” покликали користувачів соцмереж. Їм запропонували писати у коментарях свої варіанти креативних написів, які потім нанесуть на футболки.

Коментарів хмельничани написали близько пів сотні.

Найкращі з них обирала комісія, створена на комунальному підприємстві. А фіналістів та переможця, яким обіцяли грошову винагороду (700, 500 та 300 гривень) визначали за кількістю вподобань у вайбер-спільноті водоканалу.

І ось сьогодні комунальники повідомили імена фіналістів, переможця та, відповідно, показали слогани, які набрали найбільше голосів.

Отож, 1 місце – Ірчик Кефірчик, яка видалила свою сторінку у ФБ, то розшукуємо активно дівчинку-переможця; 2 місце – Elena Koshars’ka; 3 місце – Степан Кушлак. Вітаємо переможців! Просимо зв’язатися з нами для отримання приємних бонусів,написали у “Хмельницькводоканалі”.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook