Новини
Події

Хмельницький відвідали співробітники Місії Міжнародного Комітету Червоного Хреста в Україні  

Під час зустрічі зі співробітниками МКЧХ представники обласної організації ТЧХУ розповіли про напрямки своєї діяльності, яку провадять на теренах краю з перших днів повномасштабної війни. За шість місяців перелік проєктів, які реалізує обласна організація, суттєво розширився.

Якщо починалося все з видачі гуманітарних наборів та навчання першої домедичної допомоги, то зараз до цього списку також додалася робота мобільних медико-психологічних бригад, проєкт психосоціальної підтримки дітей-переселенців, проведення майстер-класів для дітей і дорослих та ще один, відносно новий напрямок – “Догляд вдома та підтримка людей літнього віку ТЧХУ”, який реалізується в області з липня.   

Також колеги змогли відвідати робочі місця волонтерів та склади, де зберігають, зокрема, гуманітарну допомогу, яку роздають внутрішньо переміщеним особам та мешканцям Хмельницької громади, які входять у визначені для підтримки категорії.  

Як зазначили у Хмельницькій обласній організації Товариства Червоного Хреста України, колеги з МКЧХ були вражені кількістю та якістю проєктів, котрі реалізуються в області завдяки згуртованості та відданості гуманітарній справі волонтерами та співробітниками ТЧХУ.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook