Новини
Суспільство

“Хотіли б обговорювати спільні проєкти”: начальник Хмельницької ОВА розповів про поїздку на Чернігівщину

Відвідавши з візитом Чернігівську область, якій Хмельниччина не раз за останні пів року надавала допомогу, начальник обласної військової адміністрації поділився враженнями від поїздки.

В умовах війни речі, які колись здавалися важливими, відходять на другий план. На перший план виходить одна, спільна для всіх українців, мета – перемога над ворогом та відновлення зруйнованої інфраструктури. І саме про це, зокрема, в першу чергу говорять очільники регіонів, коли зустрічаються. Хоча хотіли б обговорювати зовсім інші речі.

Нещодавно начальник Хмельницької ОВА відвідав Чернігівщину, яка зазнала суттєвих руйнувань внаслідок бойових дій, які велися на її території, та ворожих обстрілів, які досі не припиняються по всій Україні.

З очільником регіону В’ячеславом Чаусом, якому неодноразово надавали допомогу, Сергій Гамалій обговорив шляхи співпраці у майбутньому. Також ознайомився з досвідом розбудови малих міст на Чернігівщині, допомогу в якій надають партнери з Польщі.

Дуже хотілося б обговорювати круті спільні проєкти, але зараз мова лише про одне – спільні зусилля для відновлення десятків зруйнованих війною і рашистами житлових кварталів, навчальних та медичних закладівнаписав у своєму телеграм-каналі очільник Хмельниччини.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook