Новини
Інфраструктура

Кількість навчальних закладів Хмельниччини, пошкоджених внаслідок ворожих обстрілів, зросла втричі

У Міністерстві освіти і науки України оновили інтерактивну карту, на якій фіксують інформацію щодо навчальних закладів, які було пошкоджено або зруйновано внаслідок ракетних та артилерійських обстрілів росіянами. На Хмельниччині кількість шкіл та дитячих садків, які постраждали внаслідок ракетних ударів, збільшилася більше, ніж у тричі.

Нагадаємо, станом на початок серпня, згідно з даними інтерактивної карти, на Хмельниччині вибуховими хвилями від ворожих обстрілів було пошкоджено два навчальні заклади: одна школа та один дитячий садок. Цю інформацію, не уточнюючи розташування навчальних закладів, підтвердив начальник Хмельницької ОВА Сергій Гамалій.

За останніми даними карти кількість пошкоджених закладів освіти збільшилася до 7. Це, зокрема, три дитячі садки та чотири школи.

Локації, де розташовані навчальні заклади, на карті не вказані.

Нагадаємо, востаннє серйозних пошкоджень інфраструктурі на Хмельниччині було завдано під час ракетного обстрілу Шепетівки. За словами міського голови Шепетівки Віталія Бузиля, в цілому у громаді було пошкоджено понад півсотні будівель.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook