Новини
Дозвілля

Допрем’єрний показ стрічки українського режисера відбудеться у Хмельницькому

На перший в Україні допрем’єрний показ стрічки за участі творчої групи, який відбудеться завтра у Хмельницькому, запросив мешканців міста начальник обласної військової адміністрації. На заході обіцяють влаштувати автографсесію.

«Я працюю на цвинтарі» робоча назва «101» – український художній фільм 2021 року режисера Олексія Тараненка, знятий у копродукції України та Польщі. Фільм – дебют режисера в повнометражному художньому кіно. Сценарій базується на однойменній книзі «Я працюю на цвинтарі» блогера та письменника Павла Белянського в українському перекладі Романа Коляди.

Саме це кіно запросив переглянути хмельничан Сергій Гамалій у своєму телеграм-каналі:

Я працюю на цвинтарі Це не те, що ви подумали) Це назва фільму, на допрем’єрний показ якого всіх запрошую! Щобільше, це перший в Україні допрем’єрний показ цієї стрічки, – написав очільник області.

Захід відбудеться завтра, 10 вересня, в кінотеатрі WoodMall Cinema (м.Хмельницький, вул. Трудова, 6А). Початок о 17:00, початок кіносеансу 18:00.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook