Новини
Кримінал

У Хмельницькому районі затримали серійного крадія

Чоловіку, який вчинив ряд крадіжок на Теофіпольщині, оголошено про підозру. Зловмисник уже не вперше притягується до кримінальної відповідальності. Після крадіжки велосипеда у дитини та бензинового тримера в пенсіонерки чоловік викрав снодійний мак прямісінько з поля.

Отож спочатку 40-річний чоловік викрав велосипед у 12-річної мешканки Теофіполя. Дитина на декілька хвилин залишила велосипед біля під’їзду будинку, а коли повернулась, велосипеда на місці вже не було. А згодом правопорушник ще й викрав бензиновий тример у пенсіонерки. Скориставшись відсутністю сторонніх осіб, підозрюваний зайшов на територію домоволодіння 73-річної жительки смт Теофіполь та через незамкнені вхідні двері проник в гаражне приміщення, звідки і викрав бензокосу, яку потім збув. На цьому зловмисник не зупинився і здійснив крадіжку снодійного маку, який є особливо небезпечним наркотичним засобом, з поля, що розташоване на території Теофіпольської територіальної громади.

За повідомленням поліції, викрадене майно правоохоронці вилучили та направили на експертизу. Слідчі за процесуального керівництва прокуратури оголосили чоловіку про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень передбачених ч. 4 ст. 185 (Крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану) та ч. 1 ст. 308 (Викрадення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. За вчинене зловмиснику може загрожувати від п’яти до восьми років позбавлення волі.

Автор: Наталя Кошай

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook