Новини
Погода

Погода на 13 вересня: на Хмельниччині – без істотних опадів

У синоптиків «підбили підсумки» затяжних дощів, які три дні поспіль щедро поливали подільську землю. За інформацією метеорологів, на території  області випало до 72% місячної норми опадів. Про що, власне попереджали перед вихідними у прогнозах.  

В обласному центрі, за інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології опадів випало третину від місячної норми. На завтра, вівторок, 13 вересня, суттєвих опадів синоптики не обіцяють, дощитиме лише вночі. Протягом дня буде хмарно з проясненням. Вітер північно-західний  7-12 м/с. Температура повітря: вночі 7-12° тепла, вдень 13-18° тепла.

У Хмельницькому протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Нічний дощ вранці піде слабше. Він буде продовжувати йти весь день і закінчиться тільки ввечері. Температура повітря вранці +10, вдень +15, ввечері +11.

У Кам’янці-Подільському протягом усього дня погода буде похмурою. Вночі йтиме дощ, який до ранку повинен послабшати, а до середини дня і зовсім закінчитися. Температура повітря вранці +11, вдень +15, ввечері +12.

У Шепетівці хмарна погода буде триматися до самого вечора. Нічний дрібний дощ закінчиться ще до світанку. Вдень він розпочнеться знову, але ближче до вечора має припинитися. Температура повітря вранці +10, вдень +13, увечері +12.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook