Новини
Погода

Суттєве погіршення погоди прогнозують на Хмельниччині

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології, протягом найближчих трьох днів на території області очікують суттєвих опадів, які можуть призвести, зокрема, до порушення роботи комунальників та будівельників.

Як прогнозують у синоптиків, у період з 9 по 11 вересня на території Хмельницької області рясно пройдуть дощі, 9 та 10 вересня можливі грози, до яких додадуться ще й потужні пориви вітру. Рівень небезпечності синоптики визначили знову як І (жовтий).

До погіршення погоди призведе переміщення активних атмосферних фронтів, що рухаються із заходу. Очікується, що кількість опадів, які випадуть за три дні, буде близька до місячної норми. Будьте обачні та вдягайтеся по погоді.

Нагадаємо, днями на Хмельниччині вже оголошували І (жовтий) рівень небезпечності – через нічні заморозки.

Що до загального прогнозу по області, то він такий: у п’ятницю, 9 вересня, на Хмельниччині буде хмарно, вночі місцями невеликий дощ, вдень значний дощ, гроза. Вітер східний 7-12 м/с. Температура повітря: вночі 8-13° тепла, вдень 13-18° тепла.

Що до прогнозів у містах – центрах районів, то вони такі:

З ранку до самого вечора у Хмельницькому небо буде вкрите хмарами. У другій половині дня очікується сильний дощ, який йтиме до самого вечора. Температура повітря вранці +13, вдень +18,
увечері +14.

У Кам’янці-Подільському хмарна погода буде триматися до самого вечора. Удень і ввечері буде йти дрібний дощ. Температура повітря вранці +15, вдень +21, увечері +17.

Протягом усього дня у Шепетівці буде триматися хмарна погода. Увесь день йтиме сильний дощ, який до вечора повинен послабшати. Температура повітря вранці +11, вдень +15, увечері +12.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook