Новини
ДТП

Курйозна та серйозна ДТП сталися у Хмельницькому (ВІДЕО)

У мікрорайоні Озерна один з водіїв, ймовірно, намагався проїхати по газону, проте не зміг подолати обмежувальну півсферу. Інший на вулиці Святослава Хороброго (колишня Толстого) не розминувся зі стовпом. Фото та відео з місця подій поширили у соцмережах.

Те, що сталося вчора, 12 вересня, на парковці біля ТЦ “Агора”, навряд чи можна назвати дорожньо-транспортною (хоч саме так її охарактеризували у соцмережах), а от пригодою – цілком. Яким чином водій легковика опинився на газоні, невідомо, а от наслідки зафіксували на відео.

Тут, власне, зайве щось коментувати. Хіба що, за словами хмельничан, саме на цій парковці такі оказії трапляються не вперше. І, судячи з коментарів, лише вчора за день такі халепи з водіями сталися щонайменше двічі.

Відреагував на відео навіть директор Департаменту інфраструктури міста Хмельницького, у властивій йому іронічній манері.

А от на вулиці Святослава Хороброго сталася дійсно дорожньо-транспортна пригода, до того ж досить серйозна. Водій Peugeot серед ночі не розминувся зі електроопорою, в результаті автомобіль отримав суттєві пошкодження. Про стан водія після ДТП не повідомляється. Натомість, як зазначають у спільноті Dtp_km, в крові водія виявили 1.57 проміле алкоголю.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook