Новини
Дозвілля

У селищі в Хмельницькому районі встановили нову фотозону (ФОТО)

Фотозони, які допомагають зізнатися в любові до рідного міста, селища або села їхнім мешканцям давно стали звичними. Подекуди, як до прикладу, у Хмельницькому, їхнє місце розташування викликає жваві дискусії, проте хай там що, а такі локації завжди мають чималий попит і в місцевих, і в гостей.

Є тепер фотозона в стилі “Я ❤” і в Ярмолинцях.

Восени поступово згасають барви, щоб зрештою розчинитися у білосніжній зимі. Але тепер в центрі Ярмолинець є місце краси, барв і теплих емоцій в будь-яку пору року. Таке зізнання приємно почути кожному. І селище, що є центром нашої громади, безумовно, на нього заслуговує!прокоментували світлини з новою фотозоною на сторінці тергромади.

Біля нової фотозони вже встигли зробити перші знімки.

Плюсом нової фотозони є те, що вона стоїть на траві, що додає їй яскравості. Проте це є й певним мінусом, адже охочі зробити знімки можуть швидко витоптати газон, на якому вона встановлена, а з початком дощів ходити там буде, напевно, не дуже комфортно. Тож можна сподіватися, що до нової фотозони незабаром прокладуть і нову доріжку.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook