Новини
Погода

Погода на 15 вересня: дощі та грозу прогнозують на Хмельниччині

Протягом дня різноманітні опади на території області обіцяють на завтра синоптики мешканцям Хмельниччини. Температура повітря продовжує знижуватися, біля водойм вранці можна буде помилуватися туманами.

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології у четвер, 15 вересня, знову буде хмарно з проясненням, вночі невеликий дощ, вдень короткочасний дощ. Місцями гроза. Вночі та вранці місцями туман. Вітер південно-західний  5-10 м/с. Температура повітря: вночі 11-16° тепла, вдень 18-23° тепла.

Весь день у Хмельницькому буде хмарним. Вранішній дрібний дощ удень посилиться і продовжуватиме йти до самого вечора. Температура повітря вранці +14, вдень +17, ввечері +16.

У Кам’янці-Подільському хмарна погода буде триматися до самого вечора. Увесь день йтиме сильний дощ, який удень може посилитися, але до вечора почне слабшати. Температура повітря вранці +15, вдень +18, ввечері +16.

У Шепетівці протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Увесь день йтиме дрібний дощ, який до вечора може посилитися. Температура повітря вранці +13, вдень +18, увечері +15.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook