Новини
Погода

Прогноз на 17 вересня: погода на Хмельниччині погіршиться

Після теплого, майже спекотного дня синоптики знову обіцяють мешканцям Хмельниччини погіршення погодних умов. Зокрема, прогнозують дощі, подекуди грози та чергове зниження температури.

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології у суботу, 17 вересня, буде хмарно з проясненням, вночі без істотних опадів, вдень невеликий дощ. Вночі та вранці місцями туман, вдень місцями гроза. Вітер західний  5-10 м/с. Температура повітря: вночі 7-12° тепла, вдень 12-17° тепла.

З ранку до самого вечора у Хмельницькому небо буде вкрите хмарами. Вранішній дрібний дощ удень посилиться і продовжуватиме йти до самого вечора. Температура повітря вранці +13, вдень +17, ввечері +13.

Хмарна погода протримається у Кам’янці-Подільському увесь день. Дощ йтиме весь час. Удень він посилиться, а до вечора послабшає. Температура повітря вранці +13, вдень +17, ввечері +14.

З ранку до самого вечора у Шепетівці небо буде вкрите хмарами. Вранішній дощ удень послабшає і до приходу вечора скінчиться. Температура повітря вранці +12, вдень +15, увечері +13.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook