Новини
Інфраструктура

Вулицями Хмельницького курсуватиме “прикордонний” тролейбус” (ВІДЕО)

Унікальних тролейбусів, що мають оформлення, відмінне від решти, на вулицях Хмельницького незабаром побільшає. Взимку, нагадаємо, містом курсує “різдвяний” тролейбус, до Дня Незалежності тематично оформили “патріотичний”. Незабаром на одному з маршрутів їздитиме і “прикордонний”.

Тролейбус №7, що сполучає мікрорайони Ракове та Південно-Західний, проїздить повз Національну академію Державної прикордонної служби України. Тому невипадково саме цей маршрут обрали, аби пустити по ньому “брендований” тролейбус.

На бортах транспорту нанесені QR-код та номер телефону. Всі, хто прагне захищати Батьківщину та, за потреби, “посилати” російські кораблі (і не лише їх), можуть з допомогою цих контактів зв’язатися з підрозділом комплектування прикордонного відомства та стати до лав прикордонників за контрактом, – повідомили у НАДПСУ.

Ті ж, хто підтримує фронт у тилу, можуть віддавати перевагу електротранспорту, зокрема, зеленому “прикордонному” тролейбусу, та чемно оплачувати проїзд.

Як обкатує маршрут оновлений тролейбус, прикордонники показали у відео.

https://youtu.be/SChPwmr4VIs
Відео: НАДПСУ

Нагадаємо, у Хмельницькому з вересня скасували паперові проїзні квитки. Наразі в місті для оплати проїзду діють лише електронні. Поповнити е-квиток за тарифом “проїзний” можна з 25 числа поточного місяця до 10 числа наступного.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook