Новини
Суспільство

“Дискотеку” під час комендантської години влаштували у Хмельницькому (ВІДЕО)

Порушивши не лише вимоги комендантської години, а й громадський спокій, двоє молодих людей, які гучно відпочивали на паркувальному майданчику, зрештою дочекалися не аплодисментів від вимушених глядачів та слухачів, а приїзду поліції.

Відео нічних розваг під вікнами багатоквартирних будинків поширили у декількох місцевих телеграм-каналах.

Якісь тіпи влаштували вечірній концерт із музичним супроводом. Сусіди оцінили, тіпи отримали три «так» і пройшли у фінал. Хлопці, баси шикарні, але людям спатки треба) – прокоментували побачене та почуте в одній з соцмереж.

А згодом показали і продовження історії.

У коментарях повідомили, що крім пісень та танців на “нічній дискотеці” також пускали петарди.

Як завжди у схожих ситуаціях, знайшлося чимало тих, хто вважає, що порушників одразу з “танцполу” потрібно “відправити у ЗСУ”. Проте такої думки, на щастя, дотримуються не всі:

ЗСУ – це не виправна колонія. Тут потрібні адекватні, мотивовані люди, а не бидло, яке нікого і ніщо не поважає!

Куди тоді відправляють тих, кому вручають повістки на тусовках і дискотеках, з відео, які неодноразово публікувались в загальному доступі?

Таких на «нулі» не потрібно. Таких тільки машини мити після перевезення поранених.

Нагадаємо, питання, як карати порушників комендантської години, обговорюють вже не перший місяць. В середині літа опитування на цю тему ініціював начальник Хмельницької ОВА Сергій Гамалій.

Хмельничани, після побаченої “дискотеки”, пропонують такі варіанти:

В будь-який госпіталь на тиждень. Судочки з під поранених повиносити, помити. Мені здається після побаченого світогляд зміниться кардинально…

Багато роботи попереду, потрібні будуть руки розгрібати зруйноване, та відновлювати країну. Нарахувати їм кількість годин на таких роботах, і коли прийде час, будуть відпрацьовувати. У тому разі, якщо правова наша система доведе у суді їхнє правопорушення і призначить їм таке покарання. Працею виховувати.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook