Новини
Інфраструктура

Комунальники почали ремонтувати тротуар, на який скаржилися хмельничани

Місяць тому у Департамент інфраструктури міста хмельничанка поскаржилася на непрохідний тротуар у середмісті, пересування яким є досить проблематичним. У відповідь комунальники вчора повідомили, що ремонт тротуару розпочато.

Виклавши фото, хмельничанка поскаржилася, в першу чергу, на кущі та дерева, що надто розрослися, і через які важко пройти і без того складним тротуаром. Судячи з фото, він вузький, трохи горбатий, а посередині ще й подекуди перекритий електроопорами, аби оминути які, до прикладу, батькам з дитячим візочком доведеться виходити на проїжджу частину.

Кущі та дерева, написала хмельничанка, не підрізали та не прибирали сухе гілля від початку літа.

Можна було б сказати не на часі, але чомусь через дорогу на іншій стороні всі дерева і кущі підрізані, трава покошена. Таке враження що дві різних вулиці )) – підсумувала хмельничанка.

У комунальників традиційно написали про роботи, які “внесені в план та будуть виконані за належного фінансування”. Проте, схоже, отримавши порцію обурення від хмельничан, знайшли фінансування не лише на обрізку дерев, а й на ремонт тротуару.

Принаймні, вчора у Департаменті інфраструктури прокоментували допис так:

Як і обіцяли! Сьогодні розпочали ремонт тротуару на вул. Бандери!

Читайте також: У Нетішині під час ремонту тротуару комунальники врахували маршрути руху пішоходів

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook