Новини
Погода

Погода на 18 вересня: на Хмельниччині оголосили II рівень небезпечності

Другий день вихідних, за прогнозами синоптиків, буде складним. В області очікуються дощі, грози, шквалисті вітри. У метеорологів на неділю оголосили штормове попередження.

Як йдеться у повідомленні Хмельницького обласного центру з гідрометеорології, завтра, 18 вересня, II (помаранчевий) рівень небезпечності в області оголосили через дощ, подекуди сильний, та пориви вітру 17-22 метрів за секунду, які очікуються вранці та ввечері.

Протягом дня погода буде хмарна, подекуди можлива гроза та сильні дощі. Вітер північно-східний з переходом на північно-західний  7-12 м/с. Температура повітря: вночі 6-11° тепла, вдень 8-13° тепла.

Весь день у Хмельницькому буде хмарним. Увесь день йтиме сильний дощ, який до вечора повинен послабшати. Температура повітря вранці +10, вдень +10, ввечері +9.

У Кам’янці-Подільському протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. З ранку і до пізнього вечора йтиме сильний дощ. Температура повітря вранці +11, вдень +10, ввечері +11.

Весь день у Шепетівці буде хмарним. Протягом усього дня очікується сильний дощ. Температура повітря вранці +10, вдень +9, увечері +9.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook