Новини
Екологія

Лісівники Хмельниччини долучилися до всесвітнього дня чистоти (ФОТО)

У вихідні лісівники Хмельниччини доєдналися до лав мільйонів свідомих жителів планети та прибрали берег однієї з водойм області. І передали “челендж” тим, кому не байдуже, в якому світі вони житимуть далі. А заразом відзначили професійне свято.

День працівників лісу в Україні відзначили вчора, 18 вересня.

Найбільша честь – працювати для людей, задля країни і майбутніх поколінь. Дякую усім, хто попри будь-які виклики сьогодення, продовжує виконувати свою роботу. Хочеться висловити величезну подяку тим 84 лісівникам області, які сьогодні в окопах. Зі зброєю в руках захищають нас та нашу країну. На жаль, не минулося без втрат. Двоє наших працівників загинули. Вічна слава героям, – привітав колег зі святом очільник Хмельницького обласного Управління лісового та мисливського господарства.

Відео: Лісівники Хмельниччини (Хмельницьке ОУЛМГ)

Святкування лісівники Хмельниччини поєднали зі шляхетною та корисною справою – очищення довкілля від сміття, яке залишають несвідомі громадяни, які не вміють відпочивати так, аби не залишити по собі слідів.

У Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day», долучитися до якого закликав і начальник Хмельницької ОВА Сергій Гамалій, лісівники Хмельниччини очистили від сміття берег найбільшого на териорії області Святого озера, розташованого на території Національного природного парку “Мале Полісся”. А також долучилися до масштабної екологічної акції «Міжнародний день чистих берегів».

Щороку цей захід об’єднує понад 60 мільйонів активістів. Долучайтеся і Ви до Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day»! У вас ще є час! Передаємо челендж кожному, хто прочитає цей допис. Нехай не сьогодні, а навіть завтра… Чиста планета – у наших руках,написали на своїй сторінці у соцмережах лісівники Хмельниччини.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook