Новини
Дозвілля

Футбольні змагання для переселенців та містян влаштують у Хмельницькому

Команда ГО “Заходи”, як і обіцяла, насичує осінь у Хмельницькому різноманітними заходами, спрямованими на відпочинок та позбавлення від нудьги. Один з таких запланованих заходів – змаганнях з футболу, яке має відбутися у ці вихідні. 

Як повідомляють організатори заходу, бажаючі долучитися можуть зібрати власну команду або прийти самому та долучитися до команди на місці.

Участь можуть брати учасники від 16 років та старші. Переможці отримають приємні призи. 

Захід відбудеться 25 вересня о 14:00 за адресою вул. Спортивна, 17.

Це прекрасна можливість активно провести час разом з друзями та родиною. Не забудьте покликати з собою більше вболівальників! – наголошують організатори.

Аби взяти участь у змаганні, потрібно попередньо зареєструватися за посиланням.

Довідка: ГО “Заходи” – маріупольська молодіжна громадська організація, яка протягом 6 років розвиває громадянське суспільство, підприємництво, креативну економіку, реалізує ініціативи з розбудови демократії. Це одна з найбільших ГО Маріуполя, членами якої в різні періоди було понад 250 осіб. Зараз ГО “Заходи” працює в Хмельницькому і Мукачево та допомагає переселенцям.

Ініціатива підтримується проєктом ПРООН “Громадянське суспільство задля розвитку демократії та прав людини в Україні”, що реалізовується за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook