Новини
Інфраструктура

Сходи радянських часів та тротуари ремонтують у Хмельницькому

У Південно-Західному мікрорайоні Хмельницького ремонтують тротуари. Пішохідні зони оновлюють на чотирьох вулицях: Тернопільській, Інститутській, Молодіжній та Депутатській. Роботи сподіваються завершити упродовж місяця. З бюджету громади на ремонти цього року виділили 2 800 000 гривень.

Крім тротуарів, комунальникам Хмельницького також доводиться оновлювати сходи, збудовані ще за радянських часів.

На вулиці Інститутській є сходи. Збудовані вони були ще за радянських часів, коли будувалися ті будинки. Тоді, коли мало хто розумів, що є люди з обмеженими фізичними можливостями, що є мами з візочками. Відповідно, весь цей трафік людей, які не можуть піднятися по сходах, їдуть дорогою, що є абсолютно неприйнятно, – коментує директор Департаменту інфраструктури міста Хмельницького Василь Новачок.

Також він зазначив, що на Львівському шосе ділянка, яку ремонтують ближче до кола, біля будинку №55, мала дуже пошкоджене покриття, тому цього року взялися і за неї.

Там ремонтуємо тротуар, трохи його розширюємо і на цьому розширенні робимо велодоріжку, – поділився планами з журналістами МТРК Місто посадовець.

Залишили підрядники ремонти тротуарів на осінь тому, що переважно вони викладаються плиткою, і їм не потрібна тепла погода, як асфальтобетону.

Нагадаємо, на прохання хмельничан комунальники почали ремонтувати тротуар на вулиці Бандери.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook