Новини
Новини від читача

Веселку без дощу помітили над містом хмельничани (ФОТО)

Райдуга – не рідке явище в наших краях. Але спостерігати повноцінну дугу веселки, причому без дощу, доводиться не часто. Сьогодні хмельничани мали можливість побачити це незвичне видовище: вона розкинула свої крила над усім містом.

Якщо відверто, для багатьох сьогоднішній день видався доволі важким: вранішня заява російського лідера про мобілізацію примусила жадібно слідкувати за всіма новинами, дивитися коментарі всіх можливих аналітиків. Тобто – сподівання на швидку Перемогу дещо послабли.

Аж раптом. Серед дня. Без дощу. Веселка. Важко не фізику розібратися в дифракціях-інтерференціях-дисперсіях, загадковій взаємодії сонця, повітря та води. Але вона заграла. Заграла всіма барвами. Й згадалося, що веселка – символ надії у багатьох культурах. Якщо пощастило побачити її, то всі бажання здійсняться.

А в усіх нас бажання нині одне. Бажання Перемоги. Вважається, що райдуга – первісток добрий звісток і приємних подій, що символізує позитивні зміни. Й як же всі українці на них очікують!

А ще, вважається, що веселка – шлях, яким ангели сходять з небес і прояв Божої любові та милосердя до людини.

Автор: Костянтин Зварич

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook