Новини
Погода

Погода на 24 вересня: повітря на Хмельниччині буде морозним

Перші вісточки від зими хмельничани, до прикладу, могли відчути сьогодні, коли серед дня місто накрило дощем – чи то з дрібним градом, чи то з великими сніжинками. Напередодні синоптики обіцяли заморозки на поверхні ґрунту, на завтра ж їх обіцяють ще й у повітрі.

Яким був дощ сьогодні у Хмельницькому – дивіться у відео.

Відео: Василь Камінський

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у суботу, 24 вересня, в області – мінлива хмарність, без опадів. Вітер північно-західний 5-10 м/с. Температура повітря: вночі 1-6° тепла, на поверхні ґрунту заморозки 0-3°, вдень 10-15° тепла.

Заморозки (до 1°c морозу у повітрі) обіцяють на сайті Sinoptik.

Після безхмарного ранку погода зміниться у середині дня – небо у Хмельницькому вкриється хмарами, які протримаються до вечора. Без опадів. Температура повітря вранці +7, вдень +12, ввечері +7.

Ясним небо у Кам’янці-Подільському буде тільки вранці, потім його затягне хмарами, які протримаються до пізнього вечора. Без опадів. Температура повітря вранці +7, вдень +13, ввечері +9.

Ранкові хмари протримаються недовго – вдень та ввечері у Шепетівці очікується ясна погода. Без опадів. Температура повітря вранці +6, вдень +12, увечері +7.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook