Новини
Погода

Погода на 25 вересня: на Хмельниччині стане тепліше

Зима досі дає про себе знати у вигляді заморозків на поверхні грунту. Хоча повітря на Хмельниччині вдень стане трохи теплішим. Синоптики обіцяють суху хмарну погоду.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у неділю, 25 вересня в області буде мінлива хмарність, без опадів. Вітер південно-західний 3-8 м/с. Температура повітря: вночі 1-6° тепла, на поверхні грунту заморозки 0-2°, вдень 13-18° тепла.

Вранці та ввечері у Хмельницькому буде хмарно з проясненнями. В середині дня небо вкриється хмарами, які протримаються до вечора. Без опадів. Температура повітря вранці +6, вдень +15, ввечері +11.

Майже весь день у Кам’янці-Подільському спостерігатиметься мінлива хмарність. Опадів не передбачається. Температура повітря вранці +7, вдень +13, ввечері +8.

Вдень та ввечері у Шепетівці очікується хмарна з проясненнями погода. В другій половині дня небо буде якийсь час вкрите хмарами. Без опадів. Температура повітря вранці +6, вдень +15, увечері +11.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Наталя Кошай

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook